onsdag den 14. september 2011

Se Kongerne af Marielyst GRATIS - ALLE AFSNIT

Elias “Prada” Aagaard Olsen fra realityprogrammet Kongerne af Marielyst, er blevet tiltalt for at have slået en kvindelig McDonald’s-ansat i ansigtet.
Men da sagen tirsdag blev afholdt i Københavns Byret, udeblev han fra retten.
Ifølge anmeldelsen fandt voldsepisoden sted i McDonald’s på Københavns Hovedbanegård den 15. maj i år.
- Han er tiltalt for at have slået en ansat – en kvinde – i ansigtet med flad hånd, hvorved hun faldt og blev midlertidigt uklar, fortæller politiadvokat Anders Dorph.
22-årige Elias er tiltalt for vold efter straffelovens paragraf 244. Bliver han dømt kan han få alt fra bøde til fængselsstraf på op til tre år. Paragrafen er den ”almindelige” voldsparagraf, som ofte kommer i brug ved slagsmål, hvor der ikke har været tale om grov vold.
Advokaten fortæller videre, at der vil blive berammet en ny dato for selve retssagen, der skal finde sted inden for de næste 36 dage.
Udebliver han herefter endnu engang efter sagen er blevet forkyndt, vil han blive efterlyst og anholdt.
Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Elias.
Informationschef hos tv- og radiokoncernen SBS TV, Jesper Jürgensen, understreger, at man på Kanal 5 ikke har kendt til sagen.
- Det er nyt for os – det er ikke noget, vi har kendt til.
Ifølge informationschefen ville Elias blive valgt fra, hvis man hos tv-kanalen havde haft kendskab til tiltalen om vold – en episode, der fandt sted før optagelserne til Kongerne af Marielyst. Han forklarer, at man altid interviewer potentielle deltagere til kanalens forskellige programmer, hvor man netop spørger ind til eventuelle kriminelle forhold som eksempelvis vold.
- Det er selvfølgelig noget, vi kun kan beklage. Vi ville gerne have vidst det, og vi kan jo kun tage afstand fra det.
Han regner dog ikke med, at det får nogle konsekvenser for deres videre samarbejde med Elias.
- Kongerne af Marielyst er jo optaget.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar