mandag den 5. september 2011

For Tidlig Sædafgang

Det er nemt at forstå hvorfor problemer med seksuel præstation kan gøre en hvilken som helst mand stresset. Der er meget press på at præstere og når præstationen begynder at blive dårlig begynder mænd at bekymre sig. Det er især frustrerende når du ikke forstår hvorfor det sker. Du føler dig nemt som et offer. Stress over om du ville kunne præstere eller ej kan have en stor effekt i sengen. Du kan hurtigt komme ind i en ond cirkel af bekymringer om du er i stand til at præstere og denne bekymring vil gøre det endnu sværre for dig at kontrollere din ophidselse, hvilket igen fører til skuffende resultater og mere stress. Mange mænd bliver så overvældet af deres frygt at de begynder at undgå sex i det hele taget.
Læs mere…



Fuld og permanent kontrol over ejakulationsprocessen tager tid til at lære. Mænd skal lære at kontrollere deres seksuelle respons og omskole deres ejakulatoriske refleks for naturligt at holde længere i sengen og lærer andre kritiske information om ejakulationskontrol.
Dog findes der øjeblikke hvor man har brug for hurtigt at kunne ordne en situation hvis man kommer for tæt på ejakulationen. Her er nogle få teknikker der kan bruges til at holde længe med det samme:
Læs mere…

Der hersker uenighed om, hvad definitionen af “for tidlig sædafgang” er. Er det hvor langt tid manden skal holde, skal det påvirke manden alene eller er hans partner indblandet også, bør der være forskellige kategorier til generelle vs enkeltstående tilfælde af for tidlig sædafgang? Der er ihvertfald en ting der er sikker. Det er den beklagelige kendsgerning, at for tidlig sædafgang kan veje enormt tungt psykologisk på en mand.
Der er et stort pres på en mand til at præstere godt seksuelt. Endnu vigtigere end evnen til at tage sig af skraldet, fange mus og insekter eller ordne bilen. Vores samfund forbinder hvor god en mand er som en elsker med hans værdi som en mand. Når en mand føler, at han ikke er i stand til seksuelt at tilfredsstille sin partner, tager hans selvværd et stort dyk. Efter gentagne mislykkedes præstationer, kan mænd begynde at blive deprimeret, begynde at tabe søvn, og blive irritable. Mange mænd, der lider af for tidlig sædafgang føler, at de ikke har kontrol over deres seksuelle evner. Hver gang de forsøger at præstere seksuelt, kan deres selvtillid faktisk gøre problemet endnu værre. Det kan blive en ond cirkel hvis det ikke behandles.
Læs mere…

For tidlig sædafgang kan være en frustrerende og pinlig problem for enhver mand og statistiskken viser at de fleste mænd kommer til at opleve det til en vis grad i løbet af deres levetid. Trods hyppigheden af for tidlig sædafgang, er der ikke een ting, der kan fremhæves som den værende den eneste årsag. Forskellige psykologiske faktorer spiller en rolle i de fleste tilfælde og i nogle tilfæde er det på grund af hormon-ublance eller andre fysisk relateret årsager.
Det fremgår, at utallige tilfælde af for tidlig sædafgang har et link til en psykologisk indflydelse. Tidlige seksuelle erfaringer kan have en enorm indflydelse på, hvordan en mand håndterer sine ophidselse. Disse første seksuelle erfaringer finder normalt sted i løbet af teenageårene, når samleje eller onani skulle forhastes af frygt for at blive opdaget. Dette kan faktisk medvirke til at mange ubevidst vil nå til klimaks så hurtigt som muligt.
Følelser af skyld eller angst hæmmer også en mands evne til at kontrollere sin sædafgang. De fleste følelser af angst er forbundet med en præstationsangst.
Læs mere…

Ingen kommentarer:

Send en kommentar