Mai-Britt Vingsøe: Søtunge på bund af årstidens grønt med fennikel salat
Bund:
1 æble
2 gulerødder
en knold ingefær
2 fed hvidløg
1 kvist rosmarin
Æbler, gulerødder og ingefær og hvidløg snittet meget fint. Dette lægges i bunden af "steamtower" og henover hældes ca 2 dl. tør hvidvin.
I tower 2 og 3 lægges søtunge som er rullet med Skindsiden indad. Det sættes i ovnen med låg på 250 grader i ca 15 -18 minutter
Fennikelsalat:
1 knold fennikel FIN skæres
12 abrikoser
saft og skræl af 1 lime
1 knivspids vanille
1 stk. kardemomme
1 skvat æblecider eddike
1 skvat valnøddeolie
salt og peber
1 æble
2 gulerødder
en knold ingefær
2 fed hvidløg
1 kvist rosmarin
Æbler, gulerødder og ingefær og hvidløg snittet meget fint. Dette lægges i bunden af "steamtower" og henover hældes ca 2 dl. tør hvidvin.
I tower 2 og 3 lægges søtunge som er rullet med Skindsiden indad. Det sættes i ovnen med låg på 250 grader i ca 15 -18 minutter
Fennikelsalat:
1 knold fennikel FIN skæres
12 abrikoser
saft og skræl af 1 lime
1 knivspids vanille
1 stk. kardemomme
1 skvat æblecider eddike
1 skvat valnøddeolie
salt og peber
Artiklen publiceret 14. apr 2011
Ingen kommentarer:
Send en kommentar