tirsdag den 26. juli 2011

Kate Upton



Brian Steen: Hvad bilder I jer ind?

AGFs sportschef, Brian Steen Nielsen, forsvarer sin kollega i Brøndby, Ole Bjur, og skælder ud på presse og fans.

Brøndbys sportschef, Ole Bjur, fik en del kritik, fordi han tidligere på sommeren tog på ferie i Afrika. Men han får opbakning af kollegaen i AGF, Brian Steen Nielsen:
- Når jeg (så) læser det, der bliver skrevet om Ole Bjur, tænker jeg bare: Hvad fanden bilder I jer ind? Ved I egentlig, hvad det her job indebærer? Manden tager jo ikke på safaritur 14 dage til Kenya. Jeg forstår ikke den kritik af Ole Bjur. Hvad fanden, manden har jo en familie. Han bliver da nødt til at tage ferie på et eller andet tidspunkt, siger Brian Steen Nielsen til TIPS-bladets hjemmeside.
- Skal manden så ikke tage på ferie fra den 1.7. til den 31.8? Hvis de mener det, er det jo helt vanvittigt. Alle skal jo have livet til at fungere. Alle sportsdirektører har jo familier. Der er nogle, der så er lidt ældre, hvor børnene måske er fløjet fra reden og tingene er lidt nemmere, men man skal jo have tingene til at fungere, siger den tidligere AGF-, AB-, OB- og Vejle-spiller.

Amy Winehouse bisat i London

Familie og næsten 400 venner deltog tirsdag i bisættelsen af Amy Winehouse ved ceremoni i London.
Rampelyset er slukket for den verdenskendte britiske sangerinde Amy Winehouse.
Winehouse blev tirsdag eftermiddag bisat i Golders Green i det nordlige London omgivet af sin familie og nærmeste venner. Familien havde frabedt sig deltagelse af medier og fans ved ceremonien for den 27-årige kunstner.


Ifølge de britiske aviser deltog omkring 400 mennesker i bisættelsen, der blev afsluttet med at synge Carole Kings hit fra 1971 "So Far Away".
Winehouse, der i årevis var storforbruger af både alkohol og narkotiske stoffer, blev fundet død i sin seng i sit hjem i London lørdag. Dødsårsagen er endnu ikke fastlagt, ifølge politiet.
Der var søndag rygter om, at kærestesorger havde fået Winehouse til merdoble sit indtag af både vodka og narko, men det afvises af hendes kæreste, filminstruktøren Reg Traviss.
- Hun var fuld af liv og lykkelig i dagene op til sin død og gik til yoga og passede sin træning hver dag, fortalte Traviss til The Sun.
Amy Winehouse blev blandt andet verdenskendt med nummeret "Rehab". Hendes kaotiske privatliv gjorde hende til et af sladderpressens yndlingsofre.
I sin karriere høstede Amy Winehouse flere priser - primært for sit andet album "Back to Black", som hun udgav i 2006.
Med sin alt for tidlige død indlemmes Amy Winehouse i det, der er blevet kaldt Club 27, bestående af indflydelsesrige rockmusikere, der er døde i en alder af blot 27 år. Blandt andre Janis Joplin og Jim Morrison
Ved tirsdagens ceremoni sluttede hendes far, Mitch, sin tale med ordene "Goodnight, my angel". Før det havde han flere gange i sin tale fremhævet, at hun den seneste tid havde været mere lykkelig end nogensinde før.
Blandt deltagerne ved bisættelsen var Kelly Osbourne samt sangeren Bryan Adams.